Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingeboller i karry med cremefine

Kyllingeboller i karry med cremefine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
450 g.hakket kyllingekød
1 revet løg
2 æg
1 spsk.hvedemel
1 spsk.karry
1 terning Knorr hønsebouillon (1/2 til farsen og 1/2 til kogevandet)
 
 Karrysauce:
1 spsk.Becel flydende
1 spsk.god karry
1 tsk.sukker
1 tsk.god hvidvinseddike eller æbleeddike
2 tsk.hvedemel
3 dl.kogevand/bouillon
1.5 dl.Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
 
 Tilbehør:
 Ris bulgur eller pasta
 
Opskrift:
Rør hakket kylling med løg, æg mel, karry og en 1/2 knust terning hønsebouillon.

Form små boller med en lille ske og kom dem i rigeligt kogende vand tilsat bouillon. Lad dem simre ca. 15 min. ved svag varme.

Rist karry af i flydende margarine og tilsæt sukker, eddike og mel.
Pisk 3 dl kogevand i melblandingen og lad det simre 5 min. Tilsæt Cremefine og lad saucen koge op. Kom bollerne i og hold dem varme.

Server med ris, bulgur eller pasta.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9266 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu