Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydderbøf med dijonsauce, cremefine og

Krydderbøf med dijonsauce, cremefine og , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-500 g.hakket oksekød
1 spsk.Knorr krydderblanding til Kød og Grill
 Becel flydende til stegning af bøfferne
 
 Rodfrugtmos:
3-4 bagekartofler
2 gulerødder
1 persillerod
2 spsk.Becel flydende
1 dl.Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
2 spsk.grofthakkede friske estragonblade
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 spsk.Becel flydende
1 spsk.hvedemel
3 dl.vand
1 Knorr Fond du Chef Beef
1.5 dl.Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
1 spsk.grov sennep
1 spsk.sød sennep
 
Opskrift:
Ælt kødet løst sammen med krydderblandingen og form 4 store bøffer. Brun dem på en pande og steg dem evt. færdig i ovnen ved 180 grader C i ca. 10 min.

Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i grove stykker. Kog dem møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og mos det hele godt sammen med Becel, Cremefine og estragonblade. Mosen må gerne være grov. Smag til med salt og peber.

Rør Becel flydende med mel og kog det op med vand og Fond du Chef. Tilsæt Cremefine og smag til med sennep.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1985 gange,
og udskrevet 52 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu