Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Osso buco inspireret kyllingegryde

Osso buco inspireret kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cathrine

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 spsk.oliven- eller rapsolie
2 store kyllingebrystfileter
1 stort rødløg
3 store stænger bladselleri
4 store gulerødder
0.5 fennikel
1 helt hvidløg - altså ikke et fed, men et helt løg. Skrælles og skæres i halve
3 spsk.paprika
1 tsk.peber
1 spsk.groft salt
1 tsk.cayennepeber (kan undlades - det giver lidt bid)
1 spsk.tørret oregano
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.vand
1 terning hønseboullion
2 ds.flåede tomater
 
 brune ris
1 øko citron
 persille
 Evt.skyr
 
Opskrift:
Kyllingebrystfileter skæres i store stykker (ca. 8 stykker i alt) og steges i en tykbundet gryde i olien. Tag kyllingen op og kom rødløg i, der er skåret i store både. Svits - tilsæt evt lidt vand, hvis olien er sluppet op. Dernæst kommes bladselleri, fennikel, hvidløg og gulerødder i, som er skåret i store chunks (jeg skrællede ikke engang gulerødderne - de er øko og lækre med skræl). paprika, peber, salt, cayennepeber og tørret oregano svitses sammen med grøntsagerne i ca. 1 minut. hvidvinseddike, vand, hønseboullion, flåede tomater samt kyllingestykkerne tilsættes.

Retten skal simre i ca. 1½ time. Smag til med salt. Spises med brune ris (en lille klat - da grøntsagerne skal fylde meget i retten). toppes med hakket persille og revet citron. Læg evt en lille klat skyr på toppen.

Tips:

Super sund og meget velsmagende ret.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4286 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu