Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekød a la kina

Lammekød a la kina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
3-400 g.kogt eller stegt lammekød
2 spsk.hvidvin
2 spsk.vand
1 æggehvider
2-3 spsk.maizena + lidt ekstra
3-4 spsk.olie
200 g.champignon
1 porre
400 g.kinesisk kål
500 g.friske bønnespirer
2 fedhvidløg, knust
1 dl.hvidvin
1 dl.hønsebouillon
2 spsk.kinesisk soya
2 tsk.maizena
 vand
 salt
 


Tilbehør:
Serveres med løse ris
Opskrift:

Skær kødet i terninger uden fedt. Rør en jævning af vin, vand æggehvide og maizena og bland kødet godt med hænderne med denne jævning. Drys maizena ud på et stykke smørrebrødspapir og vend kødet i tør maizena. Brun kødet ved høj varme i olie, til det er sprødt og gyldent på alle sider. Rør hele tiden. Tag det op med hulske.

Tilsæt evt. lidt mere olie. Svits halverede champignon og meget tyndt skåret porre et minut ved høj varme. Tilsæt kinesisk kål, hvidløg og bønnespirer og svits ½- 1 min. Tilsæt vin, bouillon og soya og kog retten igennem. Jævn med maizena udrørt i vand. Smag til med salt.

Læg grøntsagerne på et meget varmt, halvdybt fad. Svits lige kødet igennem, så det er varmt og sprødt og hæld det over grøntsagerne




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11540 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu