Kartoffel Carry
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mike Clement Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges
Kartoflerne tages op og skæres ud i små stykker Krydder kartoflerne med salt og peber Kartoflerne lægges på panden Krydder kartoflerne med karry Kartoflerne steges nu på panden, til de er sprøde Serveres på rugbrød med evt. ketchup til |
|
Opskriften er vist 5232 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne