Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Antoniusmørbrad a la Carl

Antoniusmørbrad a la Carl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Antoniusmørbrad a la Carl, billede 4 Antoniusmørbrad a la Carl, billede 1 Antoniusmørbrad a la Carl, billede 2 Antoniusmørbrad a la Carl, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad afpudset
2 spsk.olie
 
5 dl.øl, Carls Special
1 dl.koncentreret kalvebouillon (Bong)
1 pt.timian, plukket
 
1000 g.kartofler, skåret i både
400 g.broccoli, i buketter
 salt
 peber
 
 Jævning:
1 spsk.maizena
 


Opskrift:

Kartoflerne skæres i både og vendes i olie og salt. Bages i ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 min.

Mørbraden skæres ud i medailloner. Brunes af på pande og lægges i ildfast fad. 6 kviste timian kommes ved sammen med kalvebouillon og øl. Steges i ovn ved 180 grader i ca. 30 min.

Imens koges broccoli al dente.

Bøfferne tages ud og saucen sigtes fra og jævnes. Smages til med salt og peber. Resten af timian hakkes fint og drysses over retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (54 stemmer)

Opskriften er vist 93954 gange,
og udskrevet 2578 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

-  -  2012-05-21 13:39:58
Måske man kunne erstatte øllet med lidt rødvin eller hvidvin?


Tony Montana  -  2012-04-06 20:35:20
Super behøves kun 2 dl. Brug evt saucsen fra panden. Bon appetit


  -  2012-03-18 19:14:51
Det smagte overhovedet ikke godt :-((


Michelle  -  2012-01-07 22:58:39
Prøvede denne opskrift, og blev desværre jævnt skuffet. Skiftede den ene dl. øl ud med 1 dl. bullion da vi brugte en øl som var en smule stærkere end carls special, men smagen blev stadig alt for "øllet". Det smagte slet ikke godt - selv min forlovede som ellers er glad for øl, kunne ikke lide smagen. Tænker på måske at komme halvt af hver i (øl og bullion) en anden gang, og holde det til en meget mild øl - hvis vi nogensinde kommer til at prøve denne opskrift igen. Kødet blev dog super lækkert.