Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i spinat med rodfrugter

Kylling i spinat med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.blandede rodfrugter
 Olie
 Salt
 timian
4 dl.mælk
20 g.hvedemel
250 g.kyllingeinderfilet
450 g.hakket spinat (købt i frossen tilstand)
 Salt
 peber
 muskat
 
Opskrift:
Skræl rodfrugter og skær dem i tynde stave.
Læg dem på et stykke bagepapir i et ildfast fad.
Hæld olie over.
Drys salt og timian over.
Bages i ovnen i 35 minutter på 210 grader C. alm. ovn.
Hæld spinaten i et dørslag og pres så meget af væsken ud af det som muligt.
Rør melet ud i mælken.
Hæld blandingen i en gryde og varm det op.
Skær kyllingeinderfileterne i tern på 2 cm.
Når mælkeblandingen koger, tilsættes kyllingen.
Kog i 5 minutter under konstant oprøring.
Skru blusset ned på laveste temperatur og lad dem simre, mens rodfrugterne bager. (Rør i det hvert femte minut cirka.)
Når der er 5 minutter tilbage, til rodfrugterne er færdige, tilsættes spinaten i gryden.
Smag til med salt, peber og muskat.
Skru lidt op for blusset og varm det hele igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4304 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu