Pasta med kammuslinger

Pasta med kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Pasta med kammuslinger, billede 4 Pasta med kammuslinger, billede 1 Pasta med kammuslinger, billede 2 Pasta med kammuslinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 g.smør
50 g.løg
50 g.bladselleri
50 g.gulerod
1 dl.hvidvin
1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
400 g.kammuslinger, små
 
50 g.smør
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i må tern 3x3 mm. (Brunoise). Skær først grøntsagerne i julienne stave og vend dem kvart omgang og skær dem så i tern.

Grøntsagerne sauteres i smør, de må ikke brune. Tilsæt 1 dl. hvidvin og 1 spsk. citronsaft dampes ind til det halve, tilsæt kammuslingerne, dampes i ca. 1- 2 minuter

Sigt væde fra i en skål og kom væden tilbage i gryden. Monteres derefter med smør og kom muslingerne tilbage i den færdige sauce. Server med frisk pasta, gerne grøn.

Tips:

Vi har brugt de helt små kammuslinger til denne ret, kan du ikke skaffe dem kan store kammuslinger kvartes.





karakterer:
Opskriften er vist 463 gange,
og udskrevet 12 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu