Fransk skinke i gelé med peberrodssalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Skinketern, kogte
12 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Bouillongele:
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Balsamicoeddike, hvid 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Peberrodssalat:
125 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 brev Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6000 (1428 kcal)
KJ pr. Pers. 1500 (357 kcal)
Vægt ialt 808 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 742 KJ (176 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 0.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)