Frosne forårsruller i airfryer
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hertil er forårsruller til ovn bedst, men de til pande kan også bruges, men farvemæssigt bliver de knapt så pæne.
Forårsruller til ovn lægges i kurven og gives ca. 16 minutter ved 180 grader. Det er ikke nødvendigt at vende dem. Forårsruller til pande gives også ca. 16 minutter ved 180 grader, men de skal først pensles god med olie, og skal vendes og pensles 2-3 gange undervejs. |
Frosne forårsruller i airfryer er både nemt og lækkertDer er ikke det, man ikke kan lave i en airfryer. Det gælder også forårsruller, som nemt og hurtigt kan laves direkte fra frost i en airfryer, hvis du følger vores opskrift.Forårsruller kan som bekendt laves enten i ovnen eller steges på panden. Men forårsruller kan faktisk også laves i en airfryer, og det er både nemt, hurtigt og giver et godt resultat. Det smarte ved at lave frosne forårsruller i airfryer er, at airfryeren automatisk cirkulerer varm luft omkring forårsrullerne, hvilket betyder, at du ikke behøver vende dem løbende. Du behøver desuden heller ikke bruge olie, som du gør, når du steger dem på panden. Dermed sparer du både unødige kalorier og ikke mindst rengøring fra fedt, der sprøjter fra panden. Lav Daloon forårsruller i airfryer med vores opskriftDe mest populære og kendt forårsruller er nok dem fra Daloon. Du kan sagtens lave Daloon forårsruller i airfryer med vores opskrift, fremfor at benytte ovnen eller panden. Og det er der flere fordele ved. Du får nemlig ofte et sprødere resultat, da airfryerens cirkulerende luft giver en mere jævn og sprød skorpe. Derudover går tilberedningen væsentligt hurtigere i en airfryer end den gør i ovnen. Og så skal man naturligvis ikke glemme, at en airfryer også bruger betydeligt mindre strøm end en ovn. |
Opskriften er vist 19706 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




