|
500 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 10 % fedt500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
|
300 |
gram |
Løg, pillet vægt300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
4 |
fed |
Hvidløg4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
|
Porre, renset vægt1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
dl. |
Svinebouillon1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Ingefær, stødt1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
|
1 |
tsk. |
Nelliker, stødt1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
|
1 |
tsk. |
Spidskommen, stødt1 tsk. Spidskommen, stødt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
dl. |
Mælk1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
50 |
gram |
Hvedemel50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
25 |
gram |
Rasp25 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
|
|
|
| |
farsen røres sej med saltet hvor efter alle ingredienser hakkes fint og tilsættes farsen, resterende ingredienser tilsættes og det hele sættes til hvile i køleskabet mindst 30 min.
Steges på panden ved svag til middel varme. kan evt lyn steges ved høj varme til der kommer stege skorpe på, hvor efter de sættes i ovn på 200 Grader i ca 10-15 min.
|