Vegetarfrikadeller med gulerod

Vegetarfrikadeller med gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
360 g.gulerod
100 g.løg
2-3 æg
120 g.rasp
100 g.rød peber
 Persille
 Salt
 peber
 Olivenolie
 Karry
 Chili
 
Opskrift:
Alle grøntsager bør hakkes eller rives meget fint for at undgå, at dellerne falder fra hinanden under stegning.

Riv gulerødderne så småt som muligt. På den måde kommer "farsen" nemmere til at hænge sammen pga. væden.

Hak løg meget fint eller riv dem evt. med et rivejern.

Hak peberfrugt i små stykker.

Hak valgfri mængde persille.

Kom grøntsager, persille, rasp og æg i en skål og tilsæt en god mængde krydderi. Antallet af æg afhænger af "farsens" klæbrighed; æggene hjælper ingredienserne med at holde sammen.

Kom olivenolie på en pande og varm op.

Form dellerne efter ønsket størrelse og steg på panden, til de er gyldenbrune eller lettere brankede. Undgå for høj varme.

Tips:

Gulerodsdellerne kan bla. serveres med kartofler og sovs eller bruges i en burger. Desuden smager de rigtig godt kolde på et stykke rugbrød til en eventuel madpakke.





karakterer:
Opskriften er vist 19072 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu