Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosenkål i bacon

Rosenkål i bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Caroline Michelsen

Indsendt :



Ingredienser:
 Rosenkål
 champingon
 Kalkunbacon el. og almindeligt bacon
 Madlavningsfløde
 Hvidløgsost
 Gulerødder
 Fyldt pasta(skinke el. ost)
 
Opskrift:
skyl rosenkål og champingonger. skær "stokken" af champingonerne og derefter i skiver (stokkene smides ud). Pil rosenkålets "skraller" af og skær dem over efter behag. Gulerødderne skrælles og skæres også efter behag. Rosenkål og gulerødder koges sammen, til de ikke er stenhårde mere.

Baconen klipper du over i forholdsvis små stykker, og steger det. Når baconen er næsten færdig, hælder du de skiveskårede champingonger over.

Så hældes vandet fra de færdigkogte grøntsager af og derefter hældes de oven på baconen og champingongerne. Vend det godt sammen. Hæld fløde og en klat hvidløgsost på, rør det sammen og lad det stå og simre imens du koger din pasta.

det serveres hver for sig. Velbekomme. :-D

Tips:

husk det ikke er stokkene fra champingongerne der skæres i skiver, men sælve "hovedet"

lav E.V.T. en dressing mede cremefraice, karry, sitronsaft, salt og peper.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8568 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu