Rosenkål i bacon
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt af : Caroline Michelsen Indsendt : Red: |
|
|
skyl rosenkål og champingonger. skær "stokken" af champingonerne og derefter i skiver (stokkene smides ud). Pil rosenkålets "skraller" af og skær dem over efter behag. Gulerødderne skrælles og skæres også efter behag. Rosenkål og gulerødder koges sammen, til de ikke er stenhårde mere.
Baconen klipper du over i forholdsvis små stykker, og steger det. Når baconen er næsten færdig, hælder du de skiveskårede champingonger over. Så hældes vandet fra de færdigkogte grøntsager af og derefter hældes de oven på baconen og champingongerne. Vend det godt sammen. Hæld fløde og en klat hvidløgsost på, rør det sammen og lad det stå og simre imens du koger din pasta. det serveres hver for sig. Velbekomme. :-D Tips: husk det ikke er stokkene fra champingongerne der skæres i skiver, men sælve "hovedet" lav E.V.T. en dressing mede cremefraice, karry, sitronsaft, salt og peper. |
|
Opskriften er vist 9755 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne