Grahamsboller 02

Grahamsboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 små boller

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.lunken vand eller mælk
50 g.gær
1.5 tsk.salt
300 g.grahamsmel
450 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gær smuldres i en stor skål.
Væsken tilsættes og der røres rundt, til gæren er opløst.
Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel.
Ælt dejen sammen.
Lad den hæve i 30 minutter.
Form bollerne og læg dem på en plade.
Hæv igen i 45 minutter.
Pensl bollerne og bag dem på 200 grader C. alm. ovn i 10-15 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grahamsboller

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5983 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susanne   -  2013-05-30 14:36:54
Det er nogle meget dejlige boller med lidt "gods" i.Meget lette at lave