Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med skinke, bacon og tomatflødesovs

Pasta med skinke, bacon og tomatflødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Marianne

Indsendt :



Ingredienser:
2 spsk.Olie
200 g.skinke i strimler
200 g.bacon i tern
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.piskefløde
350 g.spaghetti
 Oregano
 Salt
 Peber
 Parmesanost
 
Opskrift:
Varm olien op i en gryde. Steg baconen næsten spød i den varme olie.
Når baconen næsten er sprød, kommes skinken i gryden og steges med, indtil baconen er sprød og skinken har fået lidt farve.

De hk. tomater kommes ned i gryden i baconen og skinken, det bringes i kog og koger et par minutter.
Piskefløden hældes ned i tomatsovsen, og sovsen koges op.

Krydr med salt, peber og oregano og lad retten kog et par min.

Kog spaghettien i rigeligt, let saltet vand efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og bland spaghettien sammen med tomat- flødesovsen.

Servér retten med friskrevet parmesan.

Tips:

Det er en lækker pastaret, der ikke tager mere end max. 20 min. at bikse sammen, så den er perfekt til en dag, hvor det skal gå lidt hurtigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 39487 gange,
og udskrevet 417 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-01-22 15:26:56
Per, det er de kogte tynde skinkestrimler man køber i pakker a 200 g

Per  -  2012-11-26 23:14:48
Er det rå skinkestrimler der bruges, eller er det de kogte tynde strimler?