Fedtfattig Gryderet

Fedtfattig Gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : christina75

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.Kalkun bacon i tern
250 g.Champignon
 
500 g.Skinketern, rå
 
1 ds.Tomat, blendet
1 Bouillonterning
200 g.fromage frais 0.2%
5 dl.vand
 
 Maizena
 Vand
 
125 g.levevis pølser i skiver.
 
 Tilbehør:
4 dl.Ris
 
Opskrift:
Kalkun bacon og Champignon svitses og tages op af gryde.
skinketern svitses i gryden.
bacon, Champignon, blendet dåse tomat, vand, fromage frais og bouillonterning tilsættes.

står og småkoger i ca. ½ time.

imens laves ris, gerne fuldkornsris.

Tilsæt gryderetten pølserne og jævnes med maizena.

Tips:

Når man bruger Fromage frais skilder sovsen, men det smager dejligt alligevel.





karakterer:
Opskriften er vist 7932 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu