Osso Buko 03

Osso Buko 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Steffen

Indsendt :



Ingredienser:
4-6 stkokseskank i skiver
 hvedemel
 peber
 salt
 margarine til stegning
 
2-4 løg (kommer an på størrelsen)
250 g.friske champignon (ikke glas)
1000 g.gulerødder
1000 g.suppeurter
3 l.rødvin
140 g.koncentret tomatpure
1 terning grønsagsbouillon
 
Opskrift:
kødet vendes i mel tilsat salt og peber og brunes, evt. af nogle gange.
løg snittes brunes i resten af fedtstoffet. champignonerne skæres i skiver og kommes i gryden.
gulerødderne skrælles og rives og suppeurtene kommes i koges lidt ind
tilsæt tomatpure, grøntsagsbouillon og røvinen. Kødet lægges tilbage. Småkoges under låg i 2-3 timertil kødet er godt mør.
smages til med salt og peber.

Tips:

servers med kartofler, kartoffelmos eller ris


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8102 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

harly  -  2012-11-28 17:08:53
mon ikke, det skulle være 3 dl. rødvin?