Bøf med spejlæg og sovs

Bøf med spejlæg og sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.mager hakket oksekød
2 fedknust hvidløg
3 løg
 Smør (ikke margarine)
 Lidt olie
 Salt
 Peber
1-2 dl.bouillon
1-2 dl.fløde
 Evt.jævning
 
2 skiverrugbrød
2 æg
 
Opskrift:
Skær løgene i skiver og steg dem brune på en pande i rigelig smør.

Kødet deles i to og formes til to bøf. Drys dem med salt og peber. De steges som en steak. Kom dem på en lille glohed pande med lidt olie, og svits dem hurtig på begge sider. Tilsæt smør og knust hvidløg og steg dem til den røde væske fra kødet viser sig på toppen.

Fedtstof fra løgene samt bøfferne hældes sammen og tilsættes bouillon og fløde. Kog det sammen og jævn det evt.

De to æg spejles på en pande.

Rugbrødet ristes. Bøf med løg lægges ovenpå brødet og øverst et spejlæg. Ved siden af lægges sovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 6924 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu