Kærnemælks Biscuits

Kærnemælks Biscuits, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 7 sdtk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kærnemælks Biscuits, billede 4 Kærnemælks Biscuits, billede 1 Kærnemælks Biscuits, billede 2 Kærnemælks Biscuits, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
285 g.Hvedemel
2 tsk.Bagepulver
0.5 tsk.Salt
130 g.Smør
2.5 dl.Kærnemælk
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 220 grader C. alm. ovn. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Hak det kolde smør ud i melet. Der må gerne være klumper tilbage. Kom til sidst kærnemælk i og saml dejen hurtigt med en let æltning.

Vend dejen ud på et meldrysset bord, flad dejen dejen ud på bordet, fold den gerne nogle gange sammen og tryk igen ud til omkring 2 cm. tykkelse.

Stik dejen ud med en udstikker eller glas omkring 7 cm i diameter. Sæt kiksene på bageplade beklædt med bagepapir.

Pensel Biscuits med kærnemælk og bag dem ved 220 grader C. alm. ovn 10-15 minutter til Biscuits er lysebrune.

Tips:

Se opskrift på biscuits and gravy som passer til disse Biscuits





karakterer:
Opskriften er vist 1240 gange,
og udskrevet 13 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu