Biscuits and gravy

Biscuits and gravy, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Biscuits and gravy, billede 4 Biscuits and gravy, billede 1 Biscuits and gravy, billede 2 Biscuits and gravy, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.salsicca (italiensk pølse)
 smør
 
2 spsk.hvedemel
 dl. sødmælk5
 salt
 peber
 
 Kærnemælks Biscuits
 
Opskrift:
Fjern skindet fra pølserne, hak dem evt. lidt finere med på skærebrættet med en kniv.

Kom lidt smør på panden og steg pølserne heri. Drys hvedemel over og rør det i kødet. Tilsæt mælk lidt efter lidt under konstant omrøring. Skru ned for varmen og lad saucen småsimre et par minutter, saucen skal været ret tyk, tilsæt evt. mere mælk indtil den rette konsistens. Smag til med salt og peber.

Flæk et par Kærnemælks Biscuits, læg dem på en tallerken og server med saucen over.

Tips:

Se opskriften på Kærnemælks Biscuits her.





karakterer:
Opskriften er vist 384 gange,
og udskrevet 2 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu