Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Welsh Rarebit med æg og mozzarella

Welsh Rarebit med æg og mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
FrokostRet : Frokost - Toast

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 4 Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 1 Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 2 Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
50 gram Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
2 tsk. Paprika
   
4 skiver Sandwichbrød, groft
   
Opskrift:
Mozzarella, creme fraiche, øl, æggeblommer og paprika røres sammen og stilles på køl og hviler mindst 30 minutter.

Tænd ovngrillen og skru helt op for varmen.

Sandwichbrødet ristes på begge sider og ostemassen fordeles på brødene. Sættes på øverste rille i omkring 3 minttter til osten bobler og er lidt mere end gylden.

Serveres.






karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 585 gange,
og udskrevet 12 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4608 (1097 kcal)
KJ pr. stk. 1152 (274 kcal)
Vægt ialt 380 gram
Vægt pr. stk. 95 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1212 KJ (288 kcal)
Protein 17.4 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu