Skildpadde islagkage

Skildpadde islagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Islagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Skildpadde islagkage, billede 4 Skildpadde islagkage, billede 1 Skildpadde islagkage, billede 2 Skildpadde islagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Marengsbund:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Skildpaddeis:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
12 TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
   
  Pynt:
Karamelsauce 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
TOMS Mini Skildpadder 1 TOMS Mini Skildpadde vejer ca. 12 gram.
   
Opskrift:
Marengsbund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. Vend forsigtig de blendede mandler i.
Hæld dejen i en god smurt springform - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden.
Bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 50 min. på nederste ribbe. hvorefter den afkøles til næste dag.

Skildpaddeis:
Æg, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Vi sætter den kolde marengsbund i en springform et nummer stører (26 cm. i diameter) og hælder iscremen over.
Sørg for at bunden står midt i og at få iscreme godt ned langs kanten.
Springformen sættes i fryseren mindst til næste dag.

Pyntes evt. med karamelsauce og miniskildpadder.





karakterer:
Opskriften er vist 3644 gange,
og udskrevet 20 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20881 (4971 kcal)
KJ pr. Pers. 2610 (621 kcal)
Vægt ialt 1329 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1571 KJ (374 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 23.8 gram
Kulhydrat 35.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu