Skildpadde islagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Marengsbund:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Skildpaddeis:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
12 TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
   
  Pynt:
Karamelsauce 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
TOMS Mini Skildpadder 1 TOMS Mini Skildpadde vejer ca. 12 gram.
   
Energi:
KJ total 20881 (4971 kcal)
KJ pr. Pers. 2610 (621 kcal)
Vægt ialt 1329 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1571 KJ (374 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 23.8 gram
Kulhydrat 35.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)