Pasta med auberginemos og soyasquash

Pasta med auberginemos og soyasquash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : livetskrusninger

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
650 g.aubergine
350 g.squash
30 g.pinjekerner
1 spsk.gærflager* -eller parmesan hvis du ikke har og ikke er veganer -så skal du nok nærmere bruge en dl revet.
1 tsk.salt
 
200 g.fuldkornspasta
 salt
 
Opskrift:
Stik i auberginerne med en kniv hist og pist og bag dem i ovnen i ca. en time ved 180-200 g. Vend dem et par gange eller tre, de skal falde lidt sammen og være ret bløde når du trykker på dem.

Hak squashen i små tern mens du venter.

Når auberginerne er ved at være færdige sætter du vandet over til pastaen. Tag dem ud og op i en skål. -hvis du er lidt ømskindet kan du vente 5-10 minutter, men ellers kan du bruge to knive for nu skal skindet af; jeg skærer normalt enden 2/3 af og så kan du nærmest flå hele skindet af; jo mere bagt den er jo nemmere, men er det lidt svært skal du IKKE smide den ind igen, kødet bliver sejt! -så bruger du bare nogle knive til at skrælle skindet af.

Blend med en stavblender sammen med gærflager (parmesan) og en tsk. salt til du har en jævn mos. Tilsæt pinjekernerne og blend en anelse mere så der stadig er lidt kerner tilbage.

-nu står du så med det 9. vidunder i hånden!!! -jeg bruger det her til alt; til canneloni, fyld i lasagne eller pålæg; det er super lækkert!

Steg squashen på en tør pande i et par minutter ved middel temperatur (6 af 9)og tilsæt så sojaen. Steg squashen i ca 5 minutter til de har suget væden, sluk for dem og er din timing ok, så er dine pasta færdige.
Bland pasta og mosen sammen i en skål og hæld squashen på.

Tips:

Se billeder og flere opskrifter på livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 59 kcal Kulhydrat 8.8 g Protein 1.6 g Fedt 1.5 g Kostfibre 1.4 g


karakterer:
Opskriften er vist 3348 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu