Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koteletter i fad med champignonsauce

Koteletter i fad med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Fedtstof til bruning
250 g.champignon
150 g.bacon i tern
1 hakket løg
1-2 tsk.oregano
2.5 dl.bouillon
2.5 dl.madlavningsfløde
 Saucejævner
 Evt.kulør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Brun koteletterne på en pande i lidt fedtstof. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Brun herefter champignon, bacon og løg på panden tilsæt oregano, bouillon og fløde. Tilsæt kulør og jævn saucen med saucejævner. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over koteletterne. Steg færdig i ovnen ved 200 C ca. 15. min. Server med ris eller pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23372 gange,
og udskrevet 380 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia S.  -  2015-08-20 15:24:12
Altså jeg valgte at tilsætte koteletter, da de ikke står på listen over ingredienser ;-) men det smager fantastisk...