Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kokos/karry kylling

Kokos/karry kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gogo

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.kyllingbryst/filet/tern
500 g.champignons
1 bdt.broccoli i små buketter
2 løg hakket
2 ds.bambusskud, uden væde
7 fedhvidløg, hakket
2 spsk.hakket ingefær
4 dl.kokosmælk
0.25 gl.thai green cooking sauce
5 dl.hønsebouillon( 3 tern)
0.5 tsk.sambal oelek
2 spsk.karry
1 rød peber
0.5 spidskål fintsnittet
 
Opskrift:
kyllingen brunes sammen med krydderier, derefter tilsættes bouillon, lad retten koge op, skru ned og lad det simre i ca. 20 min.

tilsæt grøntsagerne og lad dem simre med ca. 5-10 min.

Tips:

kan serveres med ris eller pandestegte nudler


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7879 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu