Korma med kylling

Korma med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daytiger

Indsendt :      Red :
Korma med kylling, billede 4 Korma med kylling, billede 1 Korma med kylling, billede 2 Korma med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl.basmatiris
1 løg
2 fedhvidløg
5 cm.ingefær
 olie
2 tsk.koriander
1 tsk.kardemomme
1 tsk.gurkemeje
2 tsk.stødt spidskommen
600 g.kyllingefilleter
 salt
 peber
1 ds.kokosmælk
 citronsaft
 kanel
 basilikum
4 håndfulde spinatblade
15 cm.agurk
1 dl.yoghurt 10&
 
Opskrift:
Sæt risene over efter anvisning på emballagen.

Hak løget helt fint og riv hvidløg og ingefær. Svits i olie på en sauterpande eller i en gryde. Kom krydderi herpå, vend rundt og svits.

Svits kyllingen i krydderi-blandingen. Krydr med salt og peber.

Kom kokosmælk herpå og lad det simre i 10 min.

Smag til med citronsaft og drys kanelbasilikum henover.

Kom spinat og hakket agurk i skåle og rør yoghurt med revet hvidløg.

Bland sammen. Smag til med salt.






karakterer:
Opskriften er vist 6712 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu