Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hokkaido gryde med kokosmælk

Hokkaido gryde med kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : livetskrusninger

Indsendt :



Ingredienser:
1 Hokkaido græskar
1 Peberfrugt
1 Lime
1-2 Chili afhængig af styrken
1 Rødløg
2 cm.Ingefær
3 fedHvidløg
1 tsk.Karry
1 tsk.gurkemeje
330 ml.Kokosmælk -2x små dåser
250 g.kartofler -evt kogte
1 dl.Vand
2 tsk.groft salt
 
Opskrift:
Græskar..... det er den bedste sæson lige nu; græskar er en fantastisk spise nærmest uden kalorier og selv her med masser af kokosmælk og kartofler er vi ude i en ret med under 100kcal pr 100g og så er den lækker!!!

Det er ikke en ret som er hurtig at lave eller bare at forberede... men det er det værd! -nedenstående grøntsager (ud over græskar) er hvad jeg havde i køleskabet, men du kan sagtens komme gulerodder, pastinakker eller andet i.....

Skræl hokkaidoen, tag kernerne ud (kan steges eller bages i olie og salt) og skær den i store stykker.

Ingefær, hvidløg og chili hakkes fint, peberfrugt og løg lidt grovere. Det hele svitses i en smule vand sammen med karry og gurkemeje. Tilsæt græskar (og kartofler hvis de er rå), kokosmælk og lime.
Koges i ca 15-20min til græskarene er kogte med ikke udkogte. Tilsæt de evt kogte kartofler her og lad dem varme i ca 5min.
Smag til med salt og peber.

Tips:

Se flere opskrifter og billeder på livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 68 kcal Kulhydrat 7.2 g Protein 1 g Fedt 3.3 g Kostfibre 1.1 g


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6565 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Linda   -  2020-11-05 19:56:17
Superlækker ... jeg svitsede i lidt olie og tilsatte også gulerødder, pastinak og persillerod. Smagte fantastisk til vores ovnstegte kyllingelår.

Hanne K  -  2018-08-11 07:01:13
Super god ret.Det er næsten for kompakt med kartofler,prøv at erstatte med gulerødder og spis et godt brød til.