Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sørens Ret

Sørens Ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Søren

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød (ca. 12% fedt)
 kartofler
 gulerødder
5 dl.piskefløde
5 dl.mælk
1 ds.tomatpuré
1 salathoved
 pinjekerner
 rosiner
 peberfrugt
 agurk
 creme fraiche 8%
 hvidløg
 
Opskrift:
Man tager 6-10 store kartofler og deler dem i 4 stykker, derefter tager man 4-6 gulerodder og skærer dem i skiver. Sådan gør du: Man bruner 500 gram hakket oksekød i en gryde, derefter tilsættes der ½ liter piskefløde, ½ liter mælk en lille dåse tomatpuré til sidst tilsættes kartoflerne og gulerødderne. Lad det småsimre på middelvarme i 45 min. Til salt. Bruge et 1 hoved ice-berger, pinjekerner, 200 gram rosiner, agurk, peberfrugt. Sådan gør du: Snit salethovedet og peberfrugerne ud i tern, hæl rosinerne i, rist pinjekernerne på en stegepande uden brug af fedtstof til de er gyldenbrune hæl dem over i en skål og lad dem køle af. Når de er kølet af hældes de i salaten og salaten blandes godt. Dressing. 8% Creme Fraiche, 4-5 hvidløg. Sådan gør du: Hæld Creme Fraiche'en op i en skål og pres hvidløget ned i. NB JO LÆNGERE TID DET STÅR DET JO STÆRKERE BLIVER DET.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2283 gange,
og udskrevet 44 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu