Pasta med rejer

Pasta med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pasta med rejer, billede 4 Pasta med rejer, billede 1 Pasta med rejer, billede 2 Pasta med rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.gulerødder
50 g.knoldselleri
50 g.løg
25 g.porretop
50 g.smør
3 dl.hvidvin, tør
1 dl.piskefløde
 
600 g.rejer
 
300 g.spaghetti
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i må tern 3x3 mm. (Brunoise). Skær først grøntsagerne i julienne stave og vend dem kvart omgang og skær dem så i tern.

Grøntsagerne sauteres i smør, de må ikke brune. Tilsæt hvidvin og kog ind til det halve og grøntsagerne er møre. Tilsæt så 1 dl. piskefløde og kog op. Til sidst tilsætte rejerne som kun skal varmes, retten må ikke længere koge.

I mellemtiden koges spaghettien. Vend spaghettien i grøntsagssaucen og server.





karakterer:
Opskriften er vist 965 gange,
og udskrevet 26 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu