Pasta med rejer
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagerne skæres i må tern 3x3 mm. (Brunoise).
Skær først grøntsagerne i julienne stave og vend dem kvart omgang og skær dem så i tern.
Grøntsagerne sauteres i smør, de må ikke brune. Tilsæt hvidvin og kog ind til det halve og grøntsagerne er møre. Tilsæt så 1 dl. piskefløde og kog op. Til sidst tilsætte rejerne som kun skal varmes, retten må ikke længere koge. I mellemtiden koges spaghettien. Vend spaghettien i grøntsagssaucen og server. |
|
Opskriften er vist 1425 gange,
og udskrevet 39 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne