Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pastel de Papas

Pastel de Papas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : KasperD

Indsendt :



Ingredienser:
1 hårdkogt æg
500 g.hakket oksekød
1 kg.kartofler
200 g.løg
60 g.rosiner
30 g.smør
0.8 dl.mælk
2-3 forårsløg
 Salt
 Peber
 Sukker
 Chili eller stærk paprika
 Spidskommen
 Olie
 Rasp
 


Opskrift:
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges.
De kogte kartofler moses sammen med smør og mælk.
Kartoffelmosen smages til med salt og peber.

Kødfyld:
Løg hakkes og steges i lidt olie, indtil de er gennemsigtige.
Hakket oksekød og rosiner tilsættes og steges sammen med løg.
Når kødet har skiftet farve, slukkes der for varmen.
Hårdkogt æg og forårsløg hakkes og tilsættes.
Kødfyldet smages til med salt, chili (eller paprika), en knivspids spidskommen og ca. 1 tsk. sukker.

Færdiggørelse:
1/3 af kartoffelmosen hældes i et ildfast fad og fordeles jævnt.
Kødfyldet hældes ovenpå.
Resten af kartoffelmosen hældes ovenpå kødfyldet og fordeles jævnt.
Retten pensles med pisket æg og drysses med rasp og sukker
Sættes i ovnen ca. 15-20 minutter ved 180 grader Celsius.
Når overfladen er gyldenbrun er retten klar.

Tips:

Serveres med en lækker salat og brød.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3301 gange,
og udskrevet 63 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Kasper D  -  2012-10-21 14:56:04
Det kan ligeledes nævnes, at der kan bruges 1 porre i stedet for 2-3 forårsløg.

Kasper D  -  2012-10-21 14:44:44
Det kan nævnes, at retten bliver rigtig god, hvis der tilføjes 2 æg i stedet for 1.