Kartoflerne vaskes og halveres. Rids kartoflerne, pensl overfladen med lidt olie og drys salt inden de bages ved 200 grader C. alm. ovn i 50-60 minutter i en forvarmet ovn.
Fisken dampkoges. I et afdækket fad 15-20 min. i ovnen eller 3-5 min. i en gryde eller mikroovn. Når fisken er kogt skilles den i mindre stykker.
Hak løg og kapers fint. Varm olien på en pande, svits løgene til de er klare. Tilsæt mel. Lad det varme i et minut, mens der røres. Herefter tilsættes mælk. Rør og lad det koge indtil blandingen bliver tykkere. Bland med kapers, sennep og fisk.
Anbring fyldet på de halve bagte kartofler. 2-3 spsk. på hver kartoffel. Drys med krydderier og revet ost.
Gratiner kartoflerne 10 min. i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.
Server retten varm sammen med kogte grøntsager og salat. F.eks bagte cherrytomater og frisk spinat svitset i olie med hvidløg og fennikel.
Tips:
Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks:
En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost.
En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost.
Kødsovs og revet ost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 26480 gange, og udskrevet 285 gange.
Energi:
KJ total 12364 (2944 kcal)
KJ pr. Pers. 3091 (736 kcal)
Vægt ialt 3128 gram
Vægt pr. Pers. 782 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal) Protein 5.7 gram Fedt 2.7 gram Kulhydrat 12.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider