Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Halve bagte kartofler med torsk

Halve bagte kartofler med torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Halve bagte kartofler med torsk, billede 4 Halve bagte kartofler med torsk, billede 1 Halve bagte kartofler med torsk, billede 2 Halve bagte kartofler med torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fiskefyld:
400 gram Torskefilet uden skind
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Kapers
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Estragon, frisk
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
  Tilbehør:
1 Fennikel. frø
200 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   


Opskrift:

Kartoflerne vaskes og halveres. Rids kartoflerne, pensl overfladen med lidt olie og drys salt inden de bages ved 200 grader C. alm. ovn i 50-60 minutter i en forvarmet ovn.

Fisken dampkoges. I et afdækket fad 15-20 min. i ovnen eller 3-5 min. i en gryde eller mikroovn. Når fisken er kogt skilles den i mindre stykker.

Hak løg og kapers fint. Varm olien på en pande, svits løgene til de er klare. Tilsæt mel. Lad det varme i et minut, mens der røres. Herefter tilsættes mælk. Rør og lad det koge indtil blandingen bliver tykkere. Bland med kapers, sennep og fisk.

Anbring fyldet på de halve bagte kartofler. 2-3 spsk. på hver kartoffel. Drys med krydderier og revet ost.

Gratiner kartoflerne 10 min. i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.

Server retten varm sammen med kogte grøntsager og salat. F.eks bagte cherrytomater og frisk spinat svitset i olie med hvidløg og fennikel.

Tips:

Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks: En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost. En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost. Kødsovs og revet ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25435 gange,
og udskrevet 265 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu