Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Halve bagte kartofler med torsk

Halve bagte kartofler med torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Halve bagte kartofler med torsk, billede 4 Halve bagte kartofler med torsk, billede 1 Halve bagte kartofler med torsk, billede 2 Halve bagte kartofler med torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fiskefyld:
400 gram Torskefilet uden skind
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Kapers
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Estragon, frisk
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
  Tilbehør:
1 Fennikel. frø
200 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   


Opskrift:

Kartoflerne vaskes og halveres. Rids kartoflerne, pensl overfladen med lidt olie og drys salt inden de bages ved 200 grader C. alm. ovn i 50-60 minutter i en forvarmet ovn.

Fisken dampkoges. I et afdækket fad 15-20 min. i ovnen eller 3-5 min. i en gryde eller mikroovn. Når fisken er kogt skilles den i mindre stykker.

Hak løg og kapers fint. Varm olien på en pande, svits løgene til de er klare. Tilsæt mel. Lad det varme i et minut, mens der røres. Herefter tilsættes mælk. Rør og lad det koge indtil blandingen bliver tykkere. Bland med kapers, sennep og fisk.

Anbring fyldet på de halve bagte kartofler. 2-3 spsk. på hver kartoffel. Drys med krydderier og revet ost.

Gratiner kartoflerne 10 min. i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.

Server retten varm sammen med kogte grøntsager og salat. F.eks bagte cherrytomater og frisk spinat svitset i olie med hvidløg og fennikel.

Tips:

Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks: En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost. En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost. Kødsovs og revet ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24585 gange,
og udskrevet 249 gange.


Energi:
KJ total 12364 (2944 kcal)
KJ pr. Pers. 3091 (736 kcal)
Vægt ialt 3128 gram
Vægt pr. Pers. 782 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu