Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Halve bagte kartofler med torsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fiskefyld:
400 gram Torskefilet uden skind
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Kapers
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Estragon, frisk
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
  Tilbehør:
1 Fennikel. frø
200 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
Energi:
KJ total 12364 (2944 kcal)
KJ pr. Pers. 3091 (736 kcal)
Vægt ialt 3128 gram
Vægt pr. Pers. 782 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)