Halve bagte kartofler med torsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fiskefyld:
400 gram Torskefilet uden skind
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Estragon, frisk
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
  Tilbehør:
1 Fennikel, frø
200 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
Energi:
KJ total 12395 (2951 kcal)
KJ pr. Pers. 3098 (737 kcal)
Vægt ialt 3146 gram
Vægt pr. Pers. 786 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 393 KJ (93 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)