Ægyptisk Ret

Ægyptisk Ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : jonna

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 Hakket løg
500 g.hakket oksefars eller lammekød
1 tsk.rosmarin
1 spsk.klippet kørvel (kan undlades)
2 laurbærblade
70 g.koncetreret tomatpure
1 dl.vand
 salt
 peber
2.5 dl.fløde
1-2 spsk.rasp
250 g.champignon svitset på panden
 
Opskrift:
Løg og kød svitses i en gryde, tilsæt krydderierne, tomatpure og vand, lad det simre i 1/2 time under låg.

Derefter gives det et opkog med fløden, så hældes det i en ildfast fad og fordel de svitsede champignons oven på, der sluttes med at drysse rasp ovenpå.

Derefter i ovnen ved 200G. i 1/2 time

Tips:

Serveres med løse ris og tomatsalat


karakterer:
Opskriften er vist 3047 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu