Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Inside/out-ura maki

Inside/out-ura maki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Mette

Indsendt :



Ingredienser:
1 bambusmåtte
50 g.kogte sushiris
1 pladeNoritang
 Sesam - tobiko - caviart eller en anden form for små fiskeæg
 Fyld efter lyst
 
Opskrift:
Skær eller klip tangen midt over på langs med striberne.
Læg tangen på en måtte med den matte side opad.
fordel nu risen således at den når op til kanten i toppen og cirka en centimeter udover tangen, i bunden.
Drys med sesam eller fiskeæg på risen i et jævn lag.
tag nu fat i de to øverste hjørner (med pegefinger og tommel) og vend risen og tangen rundt og pladser det således at det kun er 4 bambus stænger fri i bunden af måtten.
Fyld nu det ønskede fyld i sådan at det ligger en centimeter fra siderne på tangen.
Nu tager du tommelfingrene lidt under måtten og "rullen" og ligger de resterene fingre på fyldt så du har styr på det. Med tommelfingrene løfter du nu op og ruller den halvt sammen og lukker rullen halvvejs. så trækker du måtten helt over og Bum så har du en Inside/out-uramaki.

Tips:

Husk rå fisk skal fryses ned minimum 24 timer før brug da der ellers kan være Anisakis larver i dem.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1605 gange,
og udskrevet 29 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2012-10-12 19:02:12
Glemte lige at tilføje, Husk ALTID våde fingre så risen ikke klister og når du skal skære rulle ud skal du bruge en våd, skarp kniv hvorefter du først deler rulle midt på, så deler du de to stykker du nu har, midt på igen og gør det samme ved de sidste fire stykker så du ialt har otte lige store stykker.