Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med sovs af friskost og grøntsager

Kylling med sovs af friskost og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : TheJoyCook

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingefileter
1 pk.bacontern
3 snackpeber
2 forårsløg
1 pk.Buko pikantost
0.5 buillonterning (hønsebuillon)
1.5 dl.vand
2.5 dl.piskefløde
1 dl.mælk
1 tsk.sukker
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Frisk pasta (båndpasta) gerne med spinat (altså den der er grøn).
 
Opskrift:
Først steges kyllingefileterne, de kan evt. skæres i strimler eller tern først, så dette går hurtigere. Når de er gennemstegte og gyldne tages de af panden, og baconen smides på. Når baconen er begyndt at blive gyldenbrun, smides grøntsagerne på, som selvfølgelig er hakkede i små stykker. Dette steges sammen i et par minutter. Vandet koges og blandes med den halve buillonterning, og hældes over grønsager og bacon. Nu tilsættes fløden, mælken og pikantosten. Når det hele er rørt sammen, tilsættes kyllingen som sidste ingrediens sammen med sukkeret og lidt salt og peber.
Alt sammen koges til retten har den ønskede tykkelse. Det kan evt. jævnes, hvis smagen ikke ønskes for kraftig.

Friskpastaen koges når retten er færdig, da den kun skal have to minutter.

Tips:

Friskbagt ciabattabrød eller en let og enkel salat kan sagten bruges som supplerende tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5173 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

TheJoyCook  -  2012-09-29 18:28:17
Dette er en rettelse til opskriften: Kyllingen skal være skåret i tern før den tilsættes i retten. Så selvom fileterne er stegt hele, skal de skæres i tern.