Kommentarer
- 2014-12-28 21:51:03 super opskrift, en knivspids bagepulver gør den mere luftig,
Inger - 2012-06-16 23:18:29 2012-06-16: Den er virkelig lækker! Og ening i, at den er så god, at man godt kan beregne dobbelt op´, når retten bruges som aftensmad.
Jeg havde ingen problemer med noget, der brændte på, selvom jeg ikke rørte i æggemassen undervejs - måske vil hjælpe at vælge teflonpande eller lign. samt at dæmpe varmen,når æggemassen er hældt på. Velbekomme! :o)
Julie - 2012-04-16 21:14:19 Gulerødder og kartofler brænder virkelig let fast på panden - jeg troede, at jeg lige kunne blande æggemassen mens grønsagerne stegte, men det kunne man slet ikke uden det brændte fast. Så det hele skal blandes inden man går i gang :)
Min helt alm. str. pande (synes jeg i hvert fald selv) blev ret fyldt, så det var ret svært at vende rundt, men det kunne da lige være der. Men brug en stor pande, hvis I har.
Derudover synes jeg måske ikke, at retten smagte af så meget, ikke særlig spændende! Men en ok hverdags-løsning!
chalotte - 2009-02-11 14:43:07 En Opkrift man stærkt kan anbefale,
Den er bare rigtig god..
Casper - 2007-02-05 21:20:05 Suveræn. Kan varmt anbefales og var rigtig god med skinke-tern og coctail-pølser
Tina - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig lækker.Man spiser meget af den så dobbelt potion til 4..
Ida - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god opskrift... man kan bruge alle mulige forskellige grønsager, så bliver det rigtig lækkert.
|