Kartoffel-æggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
125 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Æggemasse:
4 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber. hvid
1 tsk. Muskat, friskrevet
   
  Pynt:
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
   
Energi:
KJ total 4846 (1153 kcal)
KJ pr. Pers. 1211 (288 kcal)
Vægt ialt 1284 gram
Vægt pr. Pers. 321 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 377 KJ (89 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)