Kartoffel-æggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Æggemasse:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber, hvid
1 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
  Pynt:
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
   
Energi:
KJ total 4898 (1166 kcal)
KJ pr. Pers. 1224 (291 kcal)
Vægt ialt 1286 gram
Vægt pr. Pers. 321 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)