Croissant med hønsesalat

Croissant med hønsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Croissant med hønsesalat, billede 4 Croissant med hønsesalat, billede 1 Croissant med hønsesalat, billede 2 Croissant med hønsesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Hønsesalat:
600 g.kogt hønsekød
1 ds.aspargessnitter
1 glas.champignon i skiver
 
 Dressing
2.5 dl.mayonnaise
1.5 dl.cremefraiche 38%
 salt
 peber
1 tsk.karry mild
 
6 croissanter
 tomat
 karse
 
Opskrift:
Hønsesalat:
Vandet hældes fra asparges og champignon og drypper godt af. Asparges og champignon skæres i mindre stykker. Hønsekødet skæres i små tern.

Dressing:
Mayonnaisen, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes creamfraiche.

Asparges, champignon og hønsekød (gem evt. lidt hønsekød til pynt) vendes i dressingen, og den stilles koldt indtil brug.

Skær croissanterne op uden at skær helt igennem. Kom hønsesalat i og pynt af med hønsekød, karse samt tomat.

Tips:

Hvis du har mod på at bage croissanterne selv kan du følge opskriften på Croissanter her

Hvis ikke kan du bruge færdigbagte fra bageren eller bake off fra frost.

Men ens for alle er at de skal være afkølede.





karakterer:
Opskriften er vist 3257 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu