Waldorf Salat Den originale fra Hotel Waldorf
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
kandiserede valnødder:
Forvarm ovnen til 200 grader. I en stor skål, kombinere valnødder og æggehvide, tilsæt krydderiblandingen og sukker og bland indtil det er jævnt belagt. Spread valnødder i et jævnt lag på pergament papir. Steg i ovnen indtil brunet, ca 20 minutter. Dressing: I en mellemstor skål, creme fraiche blandes med yoghurt, pisk i citronsaft, hvid peber, og trøfler, hvis det ønskes. Tilføj valnød olie, Salat: Brug en mandoline på den fine indstilling eller en skarp kniv, skær selleri rod og æbler i tændstik-størrelse, være omhyggelig med at undgå frøene i kernen; put det over i en skål. Forsigtigt mix ind i æble blandingen, indtil det er godt blandet. Salat: Del salaten på nedkølede tallerkener. Fordel med skiftende drue halvdele og kandiserede valnød halvdele. Tips: Dette er den originale opskrift fra Waldorf Hotel i New York. |
|
Opskriften er vist 7867 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne