Waldorf Salat Den originale fra Hotel Waldorf

Waldorf Salat Den originale fra Hotel Waldorf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Peter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kandiserede valnødder:
2 kopper rå valnød halvdele
1 æggehvide
1 spsk.krydderiblanding (såsom en kombination af paprika, cayenne, formalet fennikelfrø og stødt koriander)
1 kopsukker
 
 Dressing:
0.5 kopyoghurt naturel
0.5 kopcremefraiche
3 tsk.friskpresset citronsaft
 Friskkværnet hvid peber
0.25 kopvalnøddeolie
1.5 spsk.hakket sorte vinter trøfler (valgfrit)
 
 Salat:
0.5 kopselleri rod(knoldselleri),skrællet
2 store Granny Smith æbler, uskrællede
2 store galla æbler, uskrællede
1 dusin røde druer, halveret på langs
0.5 kopselleri blade
 
Opskrift:
kandiserede valnødder:
Forvarm ovnen til 200 grader. I en stor skål, kombinere valnødder og æggehvide, tilsæt krydderiblandingen og sukker og bland indtil det er jævnt belagt.
Spread valnødder i et jævnt lag på pergament papir.
Steg i ovnen indtil brunet, ca 20 minutter.

Dressing:
I en mellemstor skål, creme fraiche blandes med yoghurt, pisk i citronsaft, hvid peber, og trøfler, hvis det ønskes.
Tilføj valnød olie,

Salat:
Brug en mandoline på den fine indstilling eller en skarp kniv, skær selleri rod og æbler i tændstik-størrelse, være omhyggelig med at undgå frøene i kernen; put det over i en skål.
Forsigtigt mix ind i æble blandingen, indtil det er godt blandet.

Salat:
Del salaten på nedkølede tallerkener.
Fordel med skiftende drue halvdele og kandiserede valnød halvdele.

Tips:

Dette er den originale opskrift fra Waldorf Hotel i New York.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Waldorfsalat

karakterer:
Opskriften er vist 7510 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu