Torskefilet i ovn

Torskefilet i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Torskefilet i ovn, billede 4 Torskefilet i ovn, billede 1 Torskefilet i ovn, billede 2 Torskefilet i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
40 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvet spinat:
450 gram Helbladet spinat, frost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Start med at skrælle og koge eller koge og pille kartoflerne.

Torskefileten dels i 4 stykker der duppes tørre med køkkenrulle og lægges på bageplade med bagepapir, krydres med salt og peber, ildfast fad eller bradepande kan også bruges.

Smørret smeltes, finterevet parmesanost blandes i og dette fordeles over torskefileterne. Sættes i en 225 grader C. varmluftsovn ca. 8 minutter. Tages ud og dækkes til, evt. med en bradepande vendt på hovedet.

Stuvet spinat:
Den optøede spinat knuges fri for væde inden de sauteres i smørret. Drys hvedemel over, rør rundt og tilsæt så piskefløden og kog til den er jævnet. Smag til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler, evt. dild til pynt og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 1248 gange,
og udskrevet 9 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12195 (2903 kcal)
KJ pr. Pers. 3048 (725 kcal)
Vægt ialt 2408 gram
Vægt pr. Pers. 602 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 506 KJ (120 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 7.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu