Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Toscakage 02

Toscakage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : det ved jeg ikke

Indsendt af : doris fuglkjær

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 æg
150 g.sukker
100 g.mel
1 tsk.bagepulver
2 spsk.fløde
100 g.smør
 
 Mandeldej:
50 g.fint snittede mandler
2 spsk.smør
50 g.melis
1 spsk.mel
3 spsk.kaffefløde
 
Opskrift:
Dej:
hertil piskes de hele æg med sukkeret til en tyk æggesnaps, gern i maskine. Så røres i med en ske og håndkraft mel og bagepulver og fløde og til sidst det smeltede afsvalede smør. Dejen røres sammen, skal blot blandes ikke mere.

Hældes derpå i en smurt form ca. 24-25 cm i diameter, smurt godt og kagen bager på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.


Imens laves mandeldejen meget enkelt:
mandler, smør, sukker, mel og fløde blandes i en kasserolle, varmes godt igennem til en tyk masse, må gerne lige koge... tages fra varmen og fordeles over, den næsten færdigbagte kage, der atter sættes i ovnen og bager videre ved 225 grader i 10 min., til mandelmassen er gyldenbrun.

Kagen kan nydes som en dessert med flødeskum til ....eller som en dejlig skærekage til kaffe eller te.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3073 gange,
og udskrevet 66 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-06-07 20:13:57
Jeg har brugt alm piskefløde både i kage og i fyldet. Jeg hakkede nødder gennem en persille hakker og brugte det i fyldet istedet for mandler og brugte flydende margarine stedet for smør. Jeg kom lidt smeltet lys chokolade i kanten hele vejen rundt i ca. 1 cm brede. Uha hvor var den god. PS bagetiden var hos mig ca 18 minutter😊