Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelgnocchi

Kartoffelgnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.melet kartofler, skrubbede
220 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 knivspidsmuskatnød
 


Opskrift:

Kartoflerne lægges i en stor gryde saltet vand. De simre til de føles møre ved et stik med en skarp kniv. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle let af, inden de pilles.

Kartoflerne pureres direkte ned påen meldrysset bordplade. Sigt mel, salt og muskatnød ned over den varme kartoffelmos og ælt det hele godt sammen med hænderne. Mosen skal dog ikke æltes alt for meget; den kan godt blive sej. Gør bordpladen ren, og drys igen lidt mel ud over den. Tag en lille klump dej af gangen og rul den til en aflang pølse, ca 2 cm.

En stor gryde saltet vand bringes i kog. Gnocchierne løftes forsigtigt ned i gryden med en hulske. Læg endelig ikke for mange gnocchi i gryden af gangen; de kan have en tendens til at klistre sammen. Når en gnocchi stiger op til overfladen, er den færdig. Den tages op og lægges på et oliepenslet serveringsfad.

Serveres med en krydret tomatsauce og rigeligt reven ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14963 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu