Kyllingeoverlår i ovn

Kyllingeoverlår i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kyllingeoverlår i ovn, billede 4 Kyllingeoverlår i ovn, billede 1 Kyllingeoverlår i ovn, billede 2 Kyllingeoverlår i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
Opskrift:
Kyllingeoverlårene skylles og evt. blodrester fjernes.

Kyllingeoverlårene duppes tørre med et stykke køkkenrulle og lægges i bunden af en olieret bradepande.

Pensel med lidt olie, og krydder med salt, peber og evt. paprika.

Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader C. varmluft ca. 45 minutter eller til der ikke trækker rødt blod ud når du stikker i låret.

Tips:

Tiden og fremgangsmåde vil også kunne bruges på hele kyllingelår med rygben.

Tilbehør til kyllingeoverlår i ovn kunne være pommes frites med remulade, men kogte kartofler, agurkesalat eller mormorsalat kunne også være en mulighed.





karakterer:
Opskriften er vist 6946 gange,
og udskrevet 52 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7323 (1743 kcal)
KJ pr. Pers. 1830 (435 kcal)
Vægt ialt 1500 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 488 KJ (116 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu