Kyllingeoverlår i ovn
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingeoverlårene skylles og evt. blodrester fjernes.
Kyllingeoverlårene duppes tørre med et stykke køkkenrulle og lægges i bunden af en olieret bradepande. Pensel med lidt olie, og krydder med salt, peber og evt. paprika. Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader C. varmluft ca. 45 minutter eller til der ikke trækker rødt blod ud når du stikker i låret. Tips: Tiden og fremgangsmåde vil også kunne bruges på hele kyllingelår med rygben. Tilbehør til kyllingeoverlår i ovn kunne være pommes frites med remulade, men kogte kartofler, agurkesalat eller mormorsalat kunne også være en mulighed. |
|
Opskriften er vist 49420 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-09-12 11:05:36 super lækker kylling |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne