Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Proppens kødsovs med svinefars

Proppens kødsovs med svinefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : proppen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.svinefars
300 g.æbler i tern
400 g.løg
150 g.sød rød peberfrugt
100 g.tomatpure
1 klar boulion terning
2.5 dl.7% fløde
2.5 dl.vand
2 spsk.sukker
1 tsk.karry
2 tsk.paprika
 muskat
 salt
 peber
 
Opskrift:
svits farsen uden fedtstof til kødet skiller.karry paprika muskat sukker æbler peberfrugt og løg tilsættes svites godt med.tomatpureen boulion opløst i vand og fløden hældes ved og blandes godt smages til med salt og peber. lad den simre med låg i ca 1/2 time.

Tips:

vær varsom med muskaten. skal måske jævnes hvis man ikke koger den lidt ind efter tilsætning af væskerne


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (20 stemmer)

Opskriften er vist 11138 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanette  -  2017-06-27 19:56:12
Rigtig lækker. Kunne måske godt være noget mere kød i til alt det grønt i flg manden😅

Helle Nielsen  -  2014-01-06 09:57:27
Smagte rigtig dejligt. Brugte Milda istedet for fløde...fungerer fint :o)

mejsevej  -  2013-01-26 19:19:13
en ret der helt klart kan anbefales. vi servede ris til, det passede ligesom godt sammen med æblerne. mums. helt klar en der bliver lavet igen

proppen  -  2012-09-04 09:56:50
glemte lidt. der skal 2.5dl mælk i og den skal simre i mindst en halv time