Nachos med kylling

Nachos med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Nachos med kylling, billede 4 Nachos med kylling, billede 1 Nachos med kylling, billede 2 Nachos med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Nachos krydderi:
2 fedhvidløg
2 tsk.hvidløgspulver
2 tsk.løgpulver
2 tsk.oregano, tørret
3 tsk.spidskommen, stødt
3 tsk.paprika, stødt
0.5 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
3 spsk.limesaft
1 spsk.olivenolie
 
700 g.kyllingebryst
1.5 spsk.olivenolie
 
70 g.tomatpure, konc
2 tsk.sukker
2.5 dl.hønsebouillon
 
 Hurtig guacamole:
2 avocadoer
3 spsk.koriander, frisk
2 spsk.limesaft
 
250 g.tortilla eller alm. majschips
 
Opskrift:
Nachos krydderi:
Start med de tørre ingredienser og rør dem op med limesaft og olivenolie samt lidt af hønsebouillonen.

Kyllingen skæres evt. i lidt store stykker inden den vendes i marinaden. Varm olien op i en stor pande ved mellem varme og steg kyllingen 3 minutter på hver side. Tag kyllingen op i et lavt fad hvor den rives i stykker med 2 gafler.

Sæt stegepanden tilbage over varmen og tilsæt resten af bouillonen, tomatpure, sukker og evt. rest af Nachos krydderi og lad det koge op. Tilsæt nu den pulled kylling og vend det i sovsen, lad det simre 3 minutter indtil saucen er reduceret til en tyk sauce. Holdes varm.

Hurtig guacamole:
Avocadoerne, hakket koriander og limesaft moses til en passende konsistens, smages til med salt og peber.

Halvdelen af tortillaerne anrettes på et lavt ildfast fad eller tallerken så de overlapper lidt, top med halvdelen af den varme kylling og ost. Top med resten af tortillaerne, kylling og ost. Sæt fadet i en 180 grader C. alm. ovn i 7 minutter eller indtil osten er smeltet og boblende.

Pynt med friskhakket koriander, evt. chilipeber, guacamole samt cremefraiche.
Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 2104 gange,
og udskrevet 16 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu