Deep pan pizza

Deep pan pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Deep pan pizza, billede 4 Deep pan pizza, billede 1 Deep pan pizza, billede 2 Deep pan pizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
400 g.Hvedemel
2.5 dl.Vand
25 g.Gær, frisk
1.5 spsk.Olivenolie
1 spsk.Sukker
0.5 tsk.Salt
 
 Fyld:
200 g.tomatsauce
150 g.revet ost, mozzarella
50 g.peperoni
 
Opskrift:
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget
Drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Tryk dejen ud i en deep pand pande og lad den efterhæve 15 minutter.

Fordel fyldet på dejen, i nævnte rækkefølge.

Bages 20-25 minutter på nederste rille ved 200 grader C. alm. ovn





karakterer:
Opskriften er vist 2378 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu