Deep pan pizza
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget Drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Tryk dejen ud i en deep pand pande og lad den efterhæve 15 minutter. Fordel fyldet på dejen, i nævnte rækkefølge. Bages 20-25 minutter på nederste rille ved 200 grader C. alm. ovn |
|
Opskriften er vist 2378 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne