Ovnbagt rødspættefilet med karry/honningsauce

Ovnbagt rødspættefilet med karry/honningsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : tablet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rødspettefilet
1 spsk.sennep
1 spsk.karry
250 g.cheerrytomater
1 mango
1 rødløg
1 fedhvidløg
4 spsk.citronsaft
2 spsk.olie
30 g.mandelsplitter
2 avokado
3 spsk.frisk hakket koriander
3 spsk.honning
0.5 dl.smeltet smør
 
Opskrift:
Salsa:
Skær cherrytomaterne i tern. Befri mange og advokado for sten og skal og snit frugtkødet i små tern. Hak rødløg, hvidløget renset chili meget fint. Rør alle ingredienserne sammen med koriander, citronsaft, olie, salt og peber. Smag til og lad skalaen trække ved stuetemperatur frem til servering.


Fisk: sauce: rør honning, sennep, karry, smør, lidt salt og peber godt sammen i en skål. Smør et passende størrelse ovnfast fad. Busk fiskene løst sammen på midten og læg dersom taksten i fadet (så de holder på hinanden). Hæld saucen over og sæt fadet i en 175 grader varm ovn i en12 - 15 min. Til fisken er mør og gennembagt. Rist mandelsplitternene på en pande (mens fisken er i ovnen ) og drys dem over fisken lige inden servering

Tips:

Server retten med hasseldagte kartofler eller dæmpet broccoli eller grønne asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 7732 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-26 17:34:57
Hold da op en masse stave/slå fejl i den opskrift!