Teriyaki kylling med nudler
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen skæres i mundrette stykker som marinere med Teriyaki 30 minutter i køleskab.
Kyllingestykkerne steges sammen med marinaden i et ildfast fad 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Forårsløg skæres i ca. 1 cm stykker på skrå, shiitake og hvidløg skæres i skiver. Chilipeber hakkes fint. Grøntsagerne steges møre i olivenolie og vendes med overskydende marinade fra kyllingen og de koge nudler. Kyllingestykkerne kan også vendes i eller de kan læges på toppen ved portionsanretning. |
|
Opskriften er vist 3352 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne