Kransekagetoppe

Kransekagetoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 60 stk.
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kransekagetoppe, billede 4 Kransekagetoppe, billede 1 Kransekagetoppe, billede 2 Kransekagetoppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kransekagemasse:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Overtræk:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kransekagemasse:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time.

Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse.

Kransekagemassen kommes på sprøjtepose med stjernetyld 12mm og sprøjtes od på bageplade beklædt med bagepapir i små toppe.

Bages på øverste rille ved 200 grader C. alm. ovn ca. 11 minutter til de er lysebrune.

Afkøles og dyppes i smeltet chokolade.

Tips:

Se opskrift på den klassiske kransekage her





karakterer:
Opskriften er vist 4250 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21754 (5179 kcal)
KJ pr. stk. 362 (86 kcal)
Vægt ialt 1199 gram
Vægt pr. stk. 19 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1814 KJ (431 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 18.1 gram
Kulhydrat 60.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu